Hotstone massage

De hotstone massage is een heerlijke ontspannende lichaamsbehandeling, waarbij ik een hotstone massage combineer met een lichaamsmassage.

hotstone massage

De behandeling

Bij de hotstone massage leg ik warme stenen op diverse plekken op uw rug. Daarna dek ik uw rug goed af zodat deze door de warmte van de stenen goed opgewarmd wordt.

Terwijl uw rug warm wordt, masseer ik uw beide benen met warme olie en twee warme stenen. Daarna haal ik de stenen van uw rug en masseer ik ook de rug met twee stenen en warme olie. Aansluitend masseer ik ook met mijn handen. Doordat de spieren lekker warm zijn geworden door de stenen, kan ik veel dieper masseren dan bij een normale lichaamsmassage het geval is. Bij de hotstone massage ontbreekt uiteraard ook de massage van het hoofd en het gezicht niet. Kortom: u gaat weer heerlijk ontspannen naar huis.

Deze massagevorm is afkomstig van de Indianen. Lava-stenen houden de warmte lang vast en hebben daardoor een gunstige uitwerking bij chronische pijn in de nek en rug, en helpen u te ontspannen. De hotstone massage geef ik met afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de eeuwen heen glad zijn gepolijst. De stenen zijn zeer rijk aan ijzer en magnesium, waardoor ze de warmte zeer goed opslaan, vasthouden en geleidelijk weer afgeven.

Voor wie is deze massage geschikt?

De hotstone massage is geschikt voor iedereen die even lekker wil ontspannen en tevens voor mensen met spierpijn of lichte rugklachten. Ook bij stress en oververmoeidheid is dit een heerlijke massage.

Klik hier voor de tarieven van Emerald-Ede.